Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Τη βασιλόπιτα έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας

Τη βασιλόπιτα έκοψε η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)


Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Σεραφείμ, απόψε το βράδυ, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Ιερό Επισκοπείο της πόλεώς μας, αμέσως μετά την Ακολουθία του Εσπερινού.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη για όσα μας επιφυλάσσει το νέο έτος, πίστη, αγάπη και ομόνοια μεταξύ μας για να μεγαλουργήσουμε και να αντιμετωπίσουμε όσα προβλήματα έχει ο καθένας μας.



Παρόν στην εκδήλωση η Βουλευτής Καστοριάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, η θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Καστοριάς, ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ο Ταξίαρχος, οι Διευθυντές της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι συνεργάτες και ευεργέτες της Ιεράς Μητροπόλεώς μας και πλήθος κόσμου που γέμισε το Επισκοπείο για την ανταλλαγή των ευχών με τον Πνευματικό Πατέρα της Καστοριάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ:http://www.imkastorias.gr/index.php/enimerosi/arxeio-ekdiloseon/item/1449-ti-vasilopita-ekopse-i-iera-mitropoli-kastorias-foto-vinteo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.